friesland boating

Al twintig jaar laten wij vakantiegangers de leukste vaarvakanties beleven!

boot verhuur friesland

over Friesland boating

Friesland Boating verhuurt al sinds 1999 boten vanuit Koudum. Naast de houseboaten bestaat de vloot ondermeer uit diverse kruisers en kormorans.

Door de grote diversiteit aan boten zal er altijd een geschikte boot voor u zijn. Onze boten zijn te huur zonder vaarbewijs en variëren van 2 tot 12 personen. Na een fantastische vaarvakantie komt u geheel ontspannen en uitgerust weer terug. Een vaarvakantie om nooit te vergeten!

Friesland Boating voor een complete vaarvakantie!

Op 1 juli 2019 is het 20 jaar geleden dat Helga en Gerben Zwerver Friesland Boating Yachtcharter hebben overgenomen. Friesland Boating zelf bestaat al sinds 1982 en is hiermee een van de oudste verhuurbedrijven in Nederland.

 “Jaar in jaar uit zien wij vrolijke mensen van de verhuurde boten afstappen. Wij verzorgen elke dag met plezier de verhuur van onze boten, zodat u kunt genieten van een prachtige vaarvakantie.” – Gerben Zwerver

Door de jaren heen is het aanbod veel gevarieerder geworden, met een aanbod van 18 boten is er “voor elk wat wils”. In de afgelopen jaren hebben wij vele vaste klanten mogen ontmoeten. Een aantal komen elk jaar terug, al 20 jaar lang!

Bootverhuur Friesland
Gerben en Helga

Wij zijn erg trots op onze locatie!

Koudum is waar het allemaal begint!

De jachthaven van Friesland Boating vormt de ideale uitvalsbasis. Vanuit Koudum zijn er tal van routes mogelijk. Steden zoals Stavoren en Hindeloopen zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast trekken de aangesloten meren, zoals de Fluessen en de Morra vele watersporters in het seizoen waar u ruimschoots van kunt genieten.
Kortom, een prachtige start van uw vaarvakantie!

Service staat bij Friesland Boating voorop.

Vertrouw en veilig op vaarvakantie!

Yachtcharter Friesland Boating regelt niet alleen uw boot, maar licht u in over alle ins- en outs van het varen en van uw geboekte boot. Zo krijgt u bij het boeken van een boot een digitaal boordboek opgestuurd met alle informatie over uw geboekte boot. Daarnaast ontvangt u een digitale vaarinstructie (een uitgebreide praktijk- vaarinstructie is ook bij te boeken) en instructies om veilig de Friese wateren op te kunnen gaan. 

Aangekomen op de Jachthaven van Friesland-Boating

Waar het vakantie gevoel begint

Zodra u bent aangekomen op onze jachthaven doen wij er alles aan om u het juiste vakantiegevoel mee te geven. Voordat u uw vaarvakantie tegemoet gaat, nemen wij de inboedel en werking van de boot met u door, zodat u gerust het land kan verlaten!

Bij onze haven in Koudum kunt u uw auto gratis parkeren!

Persoonlijke service bij Friesland-Boating

Mochten er moeilijkheden of vragen zijn bij het boeken van één van onze schepen of tijdens uw vaarvakantie? Dan helpen wij u hier graag mee! Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0031-514 522607

Wij verheugen ons op uw komst!
Uw Friesland Boating Yachtcharter crew

ook interessant om te bekijken:

Bekijk ons bootoverzicht