koudum varen

bootverhuur koudum (friesland)

U bent hier op de juiste plek voor Bootverhuur Koudum. Friesland Boating biedt u precies wat u zoekt. Onze opstaplocatie ligt in Koudum zelf, en zo bent u ook gelijk in het centrum. U kunt op deze manier gelijk Koudum ontdekken en daarnaast met de boot naar andere mooie plekjes in Friesland.

bootverhuur koudum, een dorp met een mooie omgeving

Als u bij ons een boot huurt, bent u gelijk in Koudum. U kunt wel rond Koudum varen en langs andere plekjes. Koudum ligt aan De Fluessen, en dichtbij het Heegermeer. Dit zijn 2 meren die samen met het meer de. Morra een langgerekte gletsjerhal vormen. Als u langs de Fluessen vaart kunt u er ook voor kiezen om een nachtje te overnachten op een van de 3 eilandjes die rond het meer liggen. Op deze eilandjes kunt u gratis overnachten. Op deze manier geniet u met volle teugen van de Friese natuur. In de ochtend komt er een boot langs waar u uw ontbijt kunt halen en in de avond kunt u onder het genot van een (eigen meegenomen) biertje of wijntje genieten van de zonsondergang. Een perfecte zomeravond!

uw vakantie in koudum, wat te doen?

Koudum wordt ook wel het warme hart van Friesland genoemd. Koudum is een gezellig dorp en er zijn veel verblijfs-en recreatiemogelijkheid. Zo kunt u hier mooi fietsen of wandelen, of watersporten beleven. Het dorp ligt namelijk in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, met vele bossen en meren in de buurt. Het centrum is knus, en u kunt hier leuk winkelen en heeft goede horeca. In Koudum kunt u heerlijk tot rust komen onder het genot van een prachtige omgeving!

De Koudumer specialiteit is sperzieboontjes, dus als u een bezoekje brengt aan Koudum is dat zeker een aanrader om te kopen!

Schermafbeelding 2020 08 20 Om 13.28.37
Richting de passanten haven van Koudum met de Elise
Vakantiefriesland
Dsc 7183
Sloten bootverhuur
friesland varen
boot huren friesland
friesland varen
vaarvakantie friesland

bootverhuur koudum, de start van uw vaaravontuur

U kunt ook een bezoekje brengen aan Heeg, die bekend staat om zijn rijksmonumenten uit de geschiedenis van Friesland Boating. Ook kunt u een bezoekje brengen aan Hindeloopen. Hindeloopen heeft een grote jachthaven, en heeft een beschermd dorpsgezicht. Er zijn in het stadje smalle straatjes en bruggetjes waar u kunt wandelen. Het is ook een van de elfsteden steden en ligt aan het Ijsselmeer. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het Hindeloopen museum.

uw hond mee op vakantie?

Wilt u graag uw hond mee op vakantie? Dat snappen wij! De hond is een deel van de familie en mag daarom ook zeker mee op vakantie. Dit kan bij Friesland-Boating. Op de boot is er genoeg plek voor uw hond, en u kunt uw hond uitlaten op mooie plekken in Friesland. U kunt op deze manier gelijk de omgeving leren kennen! U kunt de icoontjes bekijken onder de geselecteerde boten of uw hond mee mag op vakantie!

vaarvakantie in friesland

boot huren in en om koudum

Marrekrite
Overnachten op een gratis Marrekrite locatie midden in de natuur
met de Pedro kruiser Kim

met welke boot wilt u op vakantie? kiest u voor extra luxe of een normale vakantie?

Er zijn een paar belangrijke punten om het juiste schip te kiezen. U kunt met minimaal 2 en maximaal 12 personen een boot huren. Op deze manier kunt u een boot kiezen, aangepast aan de hoeveelheid personen die meegaan. In de boten staan een paar vaste bedden, en kunt u in de meeste boten, van de salon zithoek een tweepersoonsbed maken.

Het toilet is aangesloten op een vuilwatertank, die gelegd kan worden bij inzamelstations, die gelegen zijn bij de wat grotere jachthavens.

Voor gezinnen en stellen bieden wij een houseboat of motorjacht aan. Komt u met nog een ander gezin, of is uw gezin wat groter, of komt u met uw vriendengroep, dan bieden wij een andere boot aan. Hierbij kunt u het beste kiezen voor een motorboot of een kormoran, want in deze boten zitten meer wc’s en douches. Je hebt bij deze boten ook een groter terras op het dek, waar u kunt genieten van een koud biertje of wijntje met uw familie of vrienden.

De boten zijn zelfvoorzienend en bestaan uit een wc, koelkast, douche, kookplaten, bedden, zitbanken en keukengerei.

Kiest u voor extra luxe op uw vaarvakantie? Dan kunt u het beste gaan voor een kruiser. En een aanrader hierbij is de Pedro kruiser. Deze is voorzien van wat meer luxe en zijn wat hoger en ruimer.

boek nu je vaarvakantie rond koudum!

Bekijk het aanbod

Gratis parkeren!

U kunt bij ons op het terrein uw auto gratis parkeren, en wij beveiligen dan uw auto.  Wist u dat onze opstaplocatie maar een uurtje rijden is naar Lelystad?

Haven
Haven Friesland Boating