Mpf 074

op vakantie tijdens corona?

vaar vakantie met COVID-19 corona

op vaarvakantie tijdens corona?

Afgelopen twee jaren zijn vele boten vertrokken en de terugkerende gasten gaven ons zeer positieve feedback. Als u van rust houdt is het nu de tijd om er op uit te gaan!

Bekijk al onze boten online of bel voor meer informatie naar: 0514 – 522607

een vaarvakantie boeken voor 2023

Gelukkig krijgen we steeds meer grip op het Corona virus, maar het blijven onzekere tijden en daarom snappen wij dat het spannend is om alvast een datum vast te leggen om te boeken. Bij Friesland-Boating willen wij dat u een fijne tijd mee maakt en kan dat niet wegens Corona dan verplaatsen wij de uw vakantie kostenloos!

Onze branche organisatie HiswaRecron schrijft voor dat het geven van een waardebon of geld terug géén verplichting is voor de verhuurder. Zolang de verhuurder een boot ter beschikking heeft is er geen verplichting tot teruggave huursom en/of waardebon.

Friesland Boating wil u als huurder van een fijne vaarvakantie niet voor een voldongen feit stellen. Als coulance geven wij onder bepaalde voorwaarden een Corona waardebon uit die minimaal 1 jaar geldig is.

Gratis verplaatsen of waardebon bij:
Het hebben van het Corona Virus
Wanneer u of een van uw reisgezelschap in Quarantaine moet
Lock down of negatief reisadvies

*Bij boeken vanaf 1 januari 2022 geldt als nieuwe voorwaarden dat een huurder eenmalig zijn reis kan verplaatsen zonder kosten.

* Mocht het zo zijn dat ook een tweede keer de reis wegens Corona geen doorgang kan vinden, dan mag de huurder de reis omboeken, zonder aftrek van kosten, maar wel als voorwaarde dat het een last-minute boeking betreft die maximaal 10 dagen vooraf geboekt kan worden.

waarom een boot huren de oplossing is voor een vakantie tijdens corona?

De boten beschikken over een eigen koelkast en keuken, als u de supermarkten zoveel mogelijk wilt vermijden is er genoeg ruimte aan boord voor een aantal dagen aan eten. 
Alle boten beschikken over een douche en toilet, u bent niet afhankelijk van gemeenschappelijke toiletgebouwen.

Mocht u liever afgezonderd de vaarvakantie doorbrengen? Het recreatieschap Marrekrite beschikt over een grote lijst met gratis aanleglocaties, die vaak midden in de natuur zijn gevestigd. Op de website van marrekrite.frl vindt u diverse aanleg locaties (op de kaart linksboven in het menu).

veilig op vakantie met COVID

‘Even op adem kunnen komen in de natuur, precies wat we nodig hadden’

Gerard Boekema

onze maatregelen op een rij:

Momenteel zijn er geen maatregelingen en zullen wij de instructies begeleiden zoals gewoonlijk. Mocht u het fijn vinden om meer afstand te bewaren bij de uitleg en boot instructies dan kunt u dat aangeven!

Een vaarvakantie in Friesland om nooit te vergeten!

Tijd voor vakantie?

Ja! Eindelijk weer eens de deur uit.