Pedro Levanto Anita

2 – 6 personen

Vanaf €442,00
* Excl. verplicht service pakket

Direct boeken

Kies ook voor een unieke vaarvakantie!

  • Ruime inrichting
  • Gemakkelijk bestuurbaar
  • Geen vaarbewijs nodig!
  • Corona proof

+31 (0) 514 522607 info@friesland-boating.nl

Pedro Levanto Anita, de leukste vaarvakantie in Friesland beleef je met een Pedro kruiser!
Van buiten compact en van binnen zeer ruim maken deze boot tot een ideaal vakantieschip. Voorzien van een afsluitbare achterkajuit, douche en toilet. Het schip is goed manoeuvreerbaar en met een boegschroef uitgerust. De woonruimte beschikt over twee ruime zit gedeeltes en een keuken. De Anita beschikt over 4 vaste bedden en heeft de mogelijkheid om van de zithoek en tweepersoonsbed te maken. Deze boot is uiterst geschikt voor 2 tot 6 personen. De Anita heeft alles in huis om u een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland te bezorgen!

Vaarervaring en vaarbewijs verplicht?
Voor de Pedro Levanto Anita is geen vaarbewijs en vaarervaring vereist. Mocht u geen vaarervaring hebben dan is het verplicht om een vaarinstructie van minimaal 2 uren bij te boeken. In die twee uren, voordat u aan uw vaarvakantie begint leiden we u en uw bemanning op tot beginnende vaarders. Mocht u over ervaring beschikken maar een opfriscursus willen, dan kunnen wij u in een vaarinstructie van 1 uur alles leren over het besturen van deze boot.

In de vaarinstructie leren wij u alles over het aanleggen, het keren, wat te doen in drukke situaties etc. De vaarinstructies kunt u bijboeken bij het reserveren van uw boot. Wij leren u alles wat u nodig heeft om met een gerust hart te vertrekken uit Koudum!

De perfecte uitrusting voor een onvergetelijke vaarvakantie!
Deze boot is zeer comfortabel. Een boegschroef, koelkast met diepvriesvak, keuken, centrale verwarming, toilet en douche maken het verblijf op deze boot zeer aangenaam. Zo bent u geheel zelfvoorzienend en kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere nachten door te brengen midden in de Friese natuur. Het schip beschikt bovendien over zowel een stuurstand binnen als buiten, waardoor varen onder alle weersomstandigheden aangenaam is. Bekijk ‘uitleg pictogrammen’ wat u nog meer kunt verwachten van de Pedro Levanto Anita

 

Motor Perkins 87PK
Brandstof Diesel 400L
Verbruik 4,5 L/uur
Water 325L
Stroomvoorziening 12V / 230V omvormer 1000W
Walaansluiting 230V
Vuilwatertank Aanwezig
USB aansluiting
Stahoogte 2.00
Bedlengte 1.90 t/m 2.07
Boot lengte 9.70
Diepgang 0.95
Doorvaarthoogte 2.50

De boten van Friesland Boating zijn vol casco verzekerd, daardoor kunt u onbezorgd genieten van uw vaarvakantie in Friesland.
Het eigen risico is voor rekening van de huurder.
De borg is € 600,00, deze kunt u afkopen voor € 40,00, zodat de borg € 300,00 wordt. De borg is per schadegeval.
Bij schadevrij varen belonen wij u met een waardecheque van € 50,00!

Uitrusting van de boot hierboven aangegeven in pictogrammen. 

Betekenis pictogrammen: 

Pictogrammen

Beschikbaarheid en boek

Werkt het boekingsproces niet goed?