Elfsteden Arrangement

Heeft u er altijd al van gedroomd de Elfsteden Route af te leggen? De hele Elfsteden Route is met onze boten bevaarbaar.

Img 1681 Klein Web

Wist u dat onze houseboaten uitermate geschikt zijn om de elfstedentocht te varen?

Door de geringe doorvaarthoogte, breedte en diepgang, vaart u moeiteloos de prachtige en bekende Elfstedentocht. Iedere dag opnieuw een prachtige stad in Friesland bezoeken. Ook kunt u genieten van een “gratis” plekje in de natuur.

Lees meer over overnachten in de natuur

Bij aankomst krijgt u van ons informatie over de route met leuke tips. Aan boord staat een Fries welkomstpakket om alvast de sfeer te proeven.
Het Elfsteden arrangement is te boeken bij een minimale huurperiode van 7 dagen. De route kan aangepast worden als u bepaalde steden langer wil bezoeken.

Img 1691 Klein Web

Het Elfsteden arrangement:

– Informatie boek

– Route informatie


– Fries welkomstpakket

Als u onze haven uitvaart, kijkt u gelijk vanaf het dek ver over de meren en weiden. U geniet meteen van Frieslands unieke natuur en rust. Al varende komt u langs sfeervolle stadjes. Plaatsen die rijk aan historie en bezienswaardigheden zijn. De waterkaart die u bij vertrek van ons mee krijgt wijst u de weg. Boek snel uw vaarvakantie en ontdek Friesland, de mooiste provincie van Nederland!

ook interessant om te bekijken:

Bekijk ons bootoverzicht