Elfsteden Arrangement

Heeft u er altijd al van gedroomd de Elfsteden Route af te leggen? De hele Elfsteden Route is met onze boten bevaarbaar.

Img 1681 Klein Web

Friesland moet u geproefd hebben!

Om u de totaal beleving te geven hebben wij, naast de prachtige natuur en steden, dit Friese pakket samengesteld! Zo kunnen al uw zintuigen genieten van wat Friesland te bieden heeft!

Het Elfsteden arrangement bevat:

Friesland Travel Guide
• Route informatie Elfstedentocht
• Fries welkomstpakket


Het arrangement is direct te reserveren bij het boeken van onze boten. Voor het bevaren van de gehele Elfsteden route bevelen wij minimaal een week bootverhuur aan.

Bij aankomst krijgt u van ons informatie over de route met leuke tips. Aan boord staat een Fries welkomstpakket om alvast de sfeer te proeven.
Om de Elfstedentocht te varen raden wij een minimale huurperiode van 7 dagen aan. De route kan aangepast worden als u bepaalde steden langer wil bezoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het pakket te bestellen als uw niet de gehele Elfstedentocht wil bevaren!

Friese elfstedentocht per boot

Friesland travel guide

Deze viertalige reisgids is geheel gebaseerd op journalistieke reportages en impressies met veel kaarten en routes en niet in scène gezette foto’s. Friesland en omstreken zijn werkelijk zo mooi en sensationeel als Albert Hendriks, (editor en director) het u in dit reisboek voorschotel.

Gouden tips
U vindt in deze naar thema ingedeelde gids ook veel waardevolle tips van gasten en gastheren en -vrouwen in de horeca- en recreatiesector. Uitgangspunt bij de selectie was dat de aanbevelingen reëel en goed te doen zijn en de informatie op betrouwbare aanbieders betrekking heeft.

Bootverhuur in Friesland