Morrakruiser Christa

2 – 6 personen

Vanaf €490,00
* Excl. verplicht service pakket

Direct boeken

Kies ook voor een unieke vaarvakantie!

  • Luxe yacht
  • Gemakkelijk bestuurbaar
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Corona proof

+31 (0) 514 522607 info@friesland-boating.nl

Morrakruiser FBB 1150 Christa. In luxe een vaarvakantie in Friesland beleven!
De Christa is één van onze luxere Morrakruisers en zal u voorzien van alle gemakken, zoals u die thuis gewend bent. De Christa is een royaal schip voor twee tot zes personen en zeer populair onder de huurders. De ruime salon met fijne loungebank biedt voldoende plaats aan het hele gezelschap. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat het u aan niets ontbreekt onderweg. Het schip beschikt bovendien over zowel een stuurstand binnen als buiten, waardoor varen onder alle weersomstandigheden aangenaam is. Natuurlijk is een boegschroef aanwezig, zodat manoeuvreren eenvoudig is!

Vaarervaring en vaarbewijs verplicht?
Voor de Morrakruiser FBB 1150 Christa is geen vaarbewijs en vaarervaring vereist. Mocht u geen vaarervaring hebben dan is het verplicht om een vaarinstructie van minimaal 2 uren bij te boeken. In die twee uren, voordat u aan uw vaarvakantie begint leiden we u en uw bemanning op tot beginnende vaarders. Mocht u over ervaring beschikken maar een opfriscursus willen, dan kunnen wij u in een vaarinstructie van 1 uur alles leren over het besturen van deze boot.

In de vaarinstructie leren wij u alles over het aanleggen, het keren, wat te doen in drukke situaties etc. De vaarinstructies kunt u bijboeken bij het reserveren van uw boot. Wij leren u alles wat u nodig heeft om met een gerust hart te vertrekken uit Koudum!

De perfecte uitrusting voor een onvergetelijke vaarvakantie!
Naast het ruime zonnedek beschikt deze boot over een boegschroef, verwarming, toilet en douche en 3 aparte slaapcabines. Met de Christa bent u geheel zelfvoorzienend en kunt u er ook voor kiezen om één of meerdere nachten door te brengen midden in de Friese natuur. Het schip is goed geïsoleerd en heeft centrale verwarming in alle vertrekken. Hierdoor kan dit motorjacht het gehele jaar worden gehuurd. Bekijk ‘uitleg pictogrammen’ wat u nog meer kunt verwachten van de Morrakruiser FBB 1150 Christa.

Motor Perkins 85 PK
Brandstof Diesel 350L
Verbruik 5L per uur
Water 400L
Stroomvoorziening 24V + 230V onvormer 1000W
Walaansluiting 230V
Vuilwatertank Aanwezig
USB aansluiting
Stahoogte 2,00
Bedlengte 2,05 t/m 2,10
Boot lengte 11,50
Diepgang 1,10
Doorvaarthoogte 2,40

De boten van Friesland Boating zijn vol casco verzekerd, daardoor kunt u onbezorgd genieten van uw vaarvakantie in Friesland.
Het eigen risico is voor rekening van de huurder.
De borg is € 600,00, deze kunt u afkopen voor € 40,00, zodat de borg € 300,00 wordt. De borg is per schadegeval.
Bij schadevrij varen belonen wij u met een waardecheque van € 50,00!

 

Uitrusting van de boot hierboven aangegeven in pictogrammen. 

Betekenis pictogrammen: 

Pictogrammen

Beschikbaarheid en boek

Werkt het boekingsproces niet goed?