Bootverhuur in Friesland

Alles wat u moet weten over bootverhuur in Friesland.

altijd al een keer een boot willen huren en erop uit willen gaan in friesland?


Wij geven u groot gelijk! Friesland, en met name Zuid West-Friesland, is een favoriet. Waarom? Heeft u even? Zuid West-Friesland beschikt over prachtige meren, pittoreske steden, vele eilandjes en heeft een bruisend watersport leven.

Friesland Bruist

In het watersportseizoen bruist het in Friesland, zomermarkten, kleinschalige festivals, ballonvaart, de welbekende skûtsjesil wedstrijden en nog veel meer [bekijk de agenda]. Friesland staat bekend om zijn waterlandschap en daarnaast natuurlijk de populaire elf steden die met elkaar verbonden zijn door meren en kanalen. Dit maakt Friesland zo uniek, elke stad is met de boot te bezoeken! Een bootvakantie in Friesland zal u versteld laten staan. De pittoreske steden van Friesland zijn, bondig geschreven, schattig en oud, het is heerlijk om rond te dwalen langs de historische gebouwen.

Naar een lange dag vertoeven in een stad of dorp kunt u gemakkelijk met de boot ontvluchten na een stil plekje op het meer en hier het anker uitgooien. Hier kunt u in de avond een heerlijke duik nemen en genieten van de rust en ruimte wat Friesland te bieden heeft! In de ochtend wordt u rustig wakker gemaakt van het getjilp van de vogels en de opkomende zon. Een nieuwe dag vol avontuur staat weer op u te wachten!

Bootverhuur in Friesland met Friesland-Boating

Koudum, de opstart locatie, direct gelegen aan de Fluessen. De Fluessen beschikt over 3 eilanden waar u aan kunt meren voor een korte stop of hier de nacht doorbrengen. In de zomer is er zelfs een warme bakker die u in de ochtend broodjes bezorgd! Koudum is de ideale opstart locatie om u voort te zetten in vele verschillende richtingen. Wij hebben een aantal vaarroutes voor u uitgestippeld, zodat u een idee krijgt van de duur en opties! [Bekijk hier de vaarroutes].

Een boot huren in Friesland hoeft niet ingewikkeld te zijn!
Alles over bootverhuur in Friesland op een rijtje:

  • Geen vaarbewijs nodig
  • Geen vaarervaring nodig (vaarinstructie bij te
    boeken)
  • Veilig en vol vertrouwen varen
  • Goed en geïnformeerd vertrekken
  • Lakens, kussens en kussenslopen aanwezig
  • Compleet inventaris aanwezig
  • Zwemvesten bij te huren
  • Gratis parkeren naast de haven

Voor de uitgebreide informatie en voor meer extra’s klik hier
Als u een boot huurt bij Friesland Boating zijn er maar een aantal dingen die u zelf mee hoeft te nemen. Denk aan een vakantie in een vakantiehuisje, de enige extra’s die u mee hoeft te nemen zijn slaapzakken en handdoeken. Vindt u dat toch teveel gedoe of heeft u ruimtegebrek in uw koffer/auto? Een dekbed met overtrek en een handdoekenpakket kunt u ook altijd bijboeken!

Thuis alvast rustig een kijkje nemen in de boot?
Alle ins en outs over uw gereserveerde boot voor een goed voorbereide vaarvakantie. Na het maken van de reservering krijgt u het digitale boordboek van uw gereserveerde boot opgestuurd. Hierin staat de omschrijving van de boot.

ook interessant om te bekijken: