corona vakantie doorgaan

Corona zekerheid bij Friesland Boating Yachtcharter

Datum: 09-03-20

Vakantie op het water, veiliger kan het niet

Nu het aantal Corona besmettingen toeneemt komen er steeds meer vragen over het mogelijk annuleren van een boeking.
Friesland Boating raadt u aan om eerst uw annuleringsverzekering te raadplegen of het Corona virus onder de dekking van de polis valt.
Zo niet, dan krijgt u bij noodzakelijke annulering een waardebon ter waarde van de reeds betaalde huursom.
U kunt deze inwisselen op een moment dat het u zelf past.
Hiermee heeft u 100% zekerheid dat uw vakantiegeld niet in het water valt!!

Daarnaast is het geen gek idee om op vaarvakantie te gaan. Het is volledig aan u hoeveel u zich mengt tussen de mensen. Ook kunt u zich lekker afzonderen op het water. De voorraad kast en koelkast bieden genoeg ruimte om voor meer dan een week van eten te voorzien. Tevens kunt u genieten van rust en de natuur van Friesland.

Datum: 20-03-20

Helaas zijn wij allen overvallen door het Corona Virus en de daarop genomen regelgeving.
We zitten nu in een noodsituatie die voor iedereen onbekend is, wat betekent dat we per dag/week/maand moeten bekijken welke mogelijkheden wij gezamenlijk hebben om uw welverdiende vaarvakantie te organiseren.

Afhankelijk van de mogelijkheid dat u ons niet kan bezoeken wegens bijvoorbeeld gezondheid, ingetrokken vakantiedagen, gesloten grenzen of een “lockdown”, zullen wij proberen uw gehuurde boot voor de geboekte periode vaarklaar te hebben. Op onze website hebben wij al eerder aangekondigd dat in geval van noodzakelijke annulering wij u een waardebon sturen met het reeds betaalde bedrag van uw vaarvakantie. Uiteraard kunt u op voorhand ook uw vakantie verschuiven naar een andere periode, u behoudt dan het recht om ook dan alsnog een waardebon te ontvangen als door bovengenoemde redenen een afvaart niet mogelijk is!

De waardebon heeft een eerste geldigheid t/m het einde van 2023. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn uw nieuwe boeking voor de einddatum vast te leggen, dan gaan we persoonlijk met u een oplossing zoeken. Alleen op deze manier kunnen we met elkaar zorgen dat we de rust bewaren en denken in kansen in plaats van problemen.

Resumerend:

Wij verwachten u, ijs en weder dienende, zonder tegenbericht op de afgesproken tijd bij ons op de haven, indien u niet in de mogelijkheid bent, kunt u ons dat mededelen, u ontvangt dan van ons z.s.m. een waardebon met het reeds betaalde bedrag. 

I.v.m. deze bijzondere noodsituatie verzoeken wij u om bij vragen ons te mailen, zodat wij op gezette tijden u kunnen beantwoorden. U kunt ook aangeven of wij u telefonisch moeten benaderen.

Indien er noodzakelijke wijzigingen zijn die we nu nog niet kunnen bedenken zullen wij deze per omgaande vermelden op onze website

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat we met elkaar vooral gezond blijven.

Friesland Boating, vaar zeker!

Groetjes 
Uw Friesland Boating crew