Sneek bootverhuur

bootverhuur sneek (friesland)

Bent u op zoek naar bootverhuur Sneek? Dan bent u bij Friesland-Boating op de juiste plek! Sneek ligt maar 4 uurtjes varen vanaf Koudum (de opstapplaats van Friesland-Boating). Onderweg komt u langs vele mooie plekken in Friesland. Een fantastische vaarvakantie begint in Koudum!

van koudum naar sneek, de mooiste route van friesland?

Een andere naam voor Koudum is ‘het warme hart van de regio Zuidwest-Friesland’. Koudum is een mooi dorp met een boeiende geschiedenis. Op uw doortocht naar Sneek komt u langs een aantal mooie Friese dorpjes zoals Heeg of IJlst. Heeg beschikt over mooie rijksmonumenten en enkele 18e-eeuwse gebouwen. IJlst is een van de 11-steden van Friesland, waar de rivier de Geeuw gelegen is, die in de stad samenkomt met de rivier de Ee. Twee plekken in Friesland die absoluut het bezoeken waard zijn!

bootverhuur sneek, uw vaarroute langs de fluessen

Onderweg naar Sneek vaart u over De Fluessen. Dit is een van de grootste meren van Friesland. In dit meer liggen 3 eilandjes waar u gratis kunt overnachten. Zo kunt u er voor kiezen om op weg naar Sneek een nachtje te overnachten op een van de eilanden.

Sloten bootverhuur
friesland varen
bootverhuur sneek
friesland varen
varen friesland

Genieten van de Friese natuur.
Omringd met de geluiden van watervogels en de ondergaande en opkomende zon, waarbij u de volgende ochtend vanuit een boot die langskomt verse broodjes kunt kopen. Op deze manier kunt u volop genieten van de Friese natuur!

Bent u hierin geïnteresseerd? Dan kunt u kijken op www.marrekrite.nl. De kaart vindt u links boven in het menu, waarbij u ‘varen’ aanklikt voor alle locaties.

waarom is de vaarvakantie in en rond sneek echt een aanrader?

Sneek is gelegen aan het Snekermeer. Hier vinden in de zomerperiode tal van watersport evenementen plaats. In de stad Sneek bruist het de hele zomer door! Hier kunt u ronddwalen langs de grachten met zijn oude grachten panden. Heerlijk winkelen in het winkelcentrum, een ijsje eten aan de kade of één van de vele terrasjes pakken. Zomers zijn er wekelijks markten en braderieën te vinden. Als u geïnteresseerd bent in musea dan raden wij het aan om een bezoekje te brengen aan het nationaal modelspoormuseum en het Fries scheepsvaartmuseum. In dit museum krijgt u informatie over de geschiedenis van de scheepvaart, en voor uw kinderen is er een kindermuseum!

terrasjes en markten = zomer in friesland!

Vaarvakantie Sneek

boot huren in en om sneek

fietsen in de omgeving van sneek?

Wilt u naast het varen, ook een lekker dagje fietsen, dan bent u bij Friesland-Boating op de perfecte plek! U kunt uw fiets heel gemakkelijk meenemen op al onze boten! U kunt dus uw eigen fiets meenemen op de boot, of een vouwfiets bij ons huren voor maar €30,- per week!

Hierbij kunt u op ontdekkingstocht in de prachtige bossen in het Gaasterland. Dit ligt in het Nationaal Landschap in Zuidwest-Friesland en staat bekend om het bosrijke en glooiende landschap. Ook kunt u langs de boorden van het IJsselmeer fietsen met een heerlijk windje in de rug. Het toppunt is de route richting Oudemirdum en Rijs, langs de 3 prachtige kliffen die het Gaasterland kent!

In en om Sneek een boot huren? (Geen vaarbewijs nodig!)

Voor het huren van een boot bij Friesland-Boating heeft u geen vaarbewijs nodig! Iedereen kan genieten van het mooie Friesland zonder dat u veel verstand moet hebben van boten. Hier kunt u ons aanbod bekijken.

met welk schip wilt u uw vaarvakantie beleven in en rond sneek?

Kiest u voor een kruiser, kormoran of houseboat?

Voor het kiezen van het juiste schip voor uw vakantie zijn er een aantal belangrijke punten:

U kunt bij ons een boot huren vanaf 2 tot maximaal 12 personen. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u op vaarvakantie gaat, kunt u de juiste boot kiezen. De indeling van een huurboot bestaat uit een paar vaste bedden, en u kunt van de salon zithoek ook nog een tweepersoonsbed maken.

Met hoeveel mensen gaat u varen?

Voor gezinnen en stellen hebben wij een mooie houseboot of motorjacht. Bent u met meerdere gezinnen of komt u uit een groter gezin, of een vriendengroep, kunt u beter kiezen voor de Kormoran motorboot. Deze schepen hebben meerdere douches en wc’s en hebben een groot terras op het dek.

Al onze boten zijn geheel zelfvoorzienend en hebben een koelkast, douche, wc, kookplaten, keukengerei, zitbanken en bedden!
De hele inventarislijst kunt u hier vinden.

Boot Inventaris

Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een koud biertje uit de koelkast op het terras op het dek!

Gratis parkeren!

U kunt bij ons gratis parkeren bij de haven. Hij staat daar beveiligd en kosteloos geparkeerd op ons terrein naast onze haven tijdens uw vakantie. Zo kunt u in alle rust uw spullen naar de boot brengen en hoeft u geen andere parkeerplaats in de buurt te zoeken. Onze opstaplocatie ligt maar een uurtje rijden bij Almere vandaan!

boek nu je vaarvakantie rond sneek!

Bekijk het aanbod