vaarvakantie friesland

beleef het mee, de ervaring van een vaarvakantie!

met z’n vieren op vaarvakantie!

Een mid-week op vaarvakantie

Gehuurde boot:
Duet kruiser 1300 Elevation

wij 4 vrienden (2 stellen) kijken terug op een heerlijke, fantastische vaarvakantie op de elevation.

..

Een kijkje in Bolsward

Onze eerste overnachting was in Bolsward. Een prachtige stad. Vanwege Covid was alle horeca gesloten en daarom gingen we kokkerellen in de boot. Dit ging perfect. Samen in de kombuis, er was ruimte genoeg.

Het pittoreske Sloten

Bij het plaatsje Sloten (één van de Friese elf steden) hebben we ook overnacht. Zo mooi daar! Wat ook erg leuk is, is overnachten op een Marrekrite plaats, dit zijn verschillende locaties en waar je gratis kunt aanmeren. Wij legden aan bij een eilandje van het Tjeukermeer. Er is geen stroom en water, maar dat heeft de Elevation voldoende! Zelfs een goede warme douche is aanwezig in de boot.

Fotos1

al snel raakten we vertrouwd met de elevation.

Tijdens onze vaarroute hebben we regelmatig ergens aangelegd om leuke plaatsen te bezoeken zoals IJlst en Lemmer. Fijn dat we van Friesland-Boating een goede vaarkaart meekregen. Onze laatste overnachting was in Woudsend.

vaarvakantie friesland

het was heerlijk rustig op het water en ook het weer werkte goed mee.

Schermafbeelding 2021 12 03 Om 12.16.02

Dit is de route die de huurders van de Elevation hebben afgelegd in een mid-week!

Paatsen bezocht: 7

Overnachtingen: 4

Meer inspiratie vaarkaarten bekijken?

Vaarroutes Friesland

We hebben van elke seconde genoten deze vaarvakantie. De kijk vanaf het water is zo anders, zo leuk! De Elevation werd in korte tijd vertrouwd voor ons. Het is een aanrader voor iedereen. Voor ons vieren is dit niet de laatste vaarvakantie geweest!

Wij zijn altijd op zoek naar persoonlijke verhalen en foto’s. Laat het ons weten als uw verhaal en/of foto’s gedeeld mogen worden dan wij nemen snel contact met u op!

erop uit met de elevation of een van onze andere boten?

Bekijk snel de beschikbaarheid!

voor de eerste keer op vaarvakantie?

Klaas Pieter, Jeannet en hun trouwe viervoeter gingen er op uit met de Gaast! Ze beleefden ze prachtige avonturen in het mooie Friesland!
Lees hier het over hun ervaring.